30 september

Ska kolla på Sagan om ringen och käka bulle jag fick på jobbet, livet är fan då bra alltid!
Tänkte bara säga det. Och att jag har finaste vännerna ever och världens bästa pojkvän. PUSS

Hej Johanna

Yeah, Johanna (aka klagarN her self..) nu skriver jag! Och du är så jävla bra, poss
Årets mest värdelösa dag. Jag hatar den. Usch. Tänker inte ens berätta vad den bestod av. Är så otroligt trött efter två cp jobbiga dagar på praktiken, jobb och "träning". Och jag ska äntligen få träffa min prins i morgon!!!!!! Och därmed säger jag god natt. Ska ba föna håret och sen ska jag dejta kudden, gr8! Fred ut. TPL

Laught or weep

Vad händer ikväll då? Ingen-fucking-ting! Ska sitta inne och löka heeeela kvällen. Lovely! SAJK. Ska köpa chirre som underhåll och kolla klart på SATC boxen som jag inte har gjort än.
Tycker lika synd om mig själv nu som ett borttappat afrikanskt barn på ett minfält.. 
& jag menar, hur illa är inte det? -jag orkar inte.. Kan int enågon jätte vänlig själ ba ringa och bjuda ut mig, typ? Fan vad bra det skulle sitta. Fred ut

You are amazing



24 september

DAGENS KLÄDSEL: Gröna jeans från Vila, Baslinne, Vit lång kofta från Vila och skinnpajen på det
DAGENS SMINK: Inget make up today I think. Har iallafall inte hunnit med det än
DAGENS FRISYR: Uppsatt. Det är bara i vägen hela tiden. Ska klippa av allt..
DAGENS PEPP: Pepp? Fuck no. Vaknade halv 8, och jag är ledig idag?! Inte pepp någonstans
DAGENS HÄNDELSER: Vaknade som sagt sjukt tidigt pga min duttia' pojkvän som ska jobba.. Ska åka till huddinge om ett tag och möta Angelica och fixa lite i huddinge, sen ska vi till skolan och hämta böcker och käka, sen ska vi leka hemma hos henne antar jag? :)
DAGENS VILL HA:  Boots!
DAGENS SJUKA: Idag mår jag bra! Irriterar mig sådär lagom mycket på min lins som sitter typ ut&in
DAGENS PLANER: Angelica hela dagen. Får se om Yeison fick tid över till mig ikväll
DAGENS SKADA: I'm feeling fine
DAGENS DUMMASTE: Jag gör inget dumt
DAGENS ROLIGASTE: Amen vad har jag hunnit med liksom? Det där är svårt asså..
DAGENS TRÅKIGASTE: Samma sak där.
DAGENS KRAM: Pojkvän
DAGENS GODIS: Har inte ätit godis idag! Men be cool, det kommer! Klockan är bara halv 11..
DAGENS HUMÖR: Som sgat, I'm feeling fine! :) Idag är jallt ba awesome
DAGENS KÖP: Har inte ens kommit utanför dörren än, så jag har inte hunnit med något sånt idag
Bara för att jag är så jäkla cool tänkte jag lägga upp den här extremt roliga listan, funkade va?
Vi hörs när vi hörs, ciao

Make up your mind

Kan du bara sluta? Jag vill inte vara den som alltid kommer på andra plats längre. Ta mig i första hand, som du faktiskt har valt mig, eller skit i att ha något med mig att göra över huvudtaget. För ditt beteende är rätt fucked up just nu och har varit det ett tag. Vad ska jag göra för att du frivilligt ska vända dig mot mig? Jag kan inte bättre än vad jag visar  nu, så du får antingen vänja dig eller så skiter det sig ordentligt mellan oss.
Det är dig det hänger på nu, time to make a move.

And when you smile, the whole world stops and stares for awhile

Bruno Mars uppmuntrar och gör allt ytterst lite bättre, annars är jag en riktig jävla bitter fitta for the moment kan jag lova. Hade förväntat mig något hela dagen, sen ger han mig dissen och sen dess har all bara gått utför. Inte fan fanns det en buss att boka, inte fan fanns det någon musik jag kunde ta med mig på promenaden jag fan inte orkar gå på längre. Amen vad härligt då?! Nej, men om man ska ta och skjuta sig i huvudet kanske?

Du är inte ok

Ja, som sagt. Du är inte okej. Det du håller på med är inte okej. Ditt beteende är inte okej. Din brist på respekt är inte okej. Och din egen själv respekt? Vad hände där? Jag har sagt det hundra gånger, men jag säger det igen; lilla gumman, det är bara dig själv du förstör för. Fyfan vad det kommer göra ont senare. För dig. 
I'm just telling.

Från och med du

Har en grotesk träningsvärk i magen från igår när jag var på gymmet med Johanna. I en halvtimme. Ska man skratta eller gråta? Jag insåg just hur sjukt o vältränad jag är. Dags att komma i form? Yes!
Nu: Blogga, lyssna på Bruno Mars, rensa färdigt ur min garderob, städa rummet.
Senare: Duscha, ringa Amerikan nails, plugga, träffa älsklingen..

Finaste


Utgång på ingång

Ikväll ska jag iväg på tjejmiddag med Johanna hos en tjej i hennes klass. Ska bli kul att få se vad hon umgås med för folk.. Har inte träffat alla, så det blir kul! Hade andra planer från början, men icke sa nicke. Och inte fan blir det Hoffe på grönan heller! (som resten av min kontakt lista på fejjan......) Hoppas på sällskap från pojken i morgon natt, och jag hoppas att han kommer till mig när han sluat jobba. Så.. älskliiiing? Jag vet att du läser, så jag hoppas du kommer och myser med mig i morgon! :)))
Men men, nu ska jag och snuttan börja göra oss i ordning för att sen åka till segeltorppp. Sover hos Johanna senare! Puss vänner

I love you

Världens bästa 5 månader med världens bästa människa idag.
Yeison Berghäll, jag älskar dig så sjukt jävla mycket! Du är bland det bästa som hänt mig 

Come on baby shake that thing

Hann inte med stan med tjejerna idag som det var tänkt, så jag åkte först till IKEA med lillasyster och sen till skärholmen där vi mötte upp Johanna. Hitta massa fint och är massa plagg rikare, men mycketmycket pengar fattigare.. Det suger ju. Well well, papi hade köpt gymkort till mig och lillsis när vi kom hem. Så nu är jag fett glad!
'
I onsdags fyllde ju jag år, för den som missade det (; Mötte tjejerna på morgonen innan skolan och fick en tårta, två paket kakor och en choklad. Så god damn söta! Fick en cola av Ali som är vår vaktmästare också, bara för att han älskar mig, haha! Fick massa fun shit hemma, men jag ville bara poängtera att mina brudar är världens bästa brudar!
(Här skulle jag lägga in en bild, men hittar den självklart inte.........)

'

Never say I love you, if you really don't care. Never talk about feelings, if they aren't really there. Never hold my hand, if you're gonna let go. Never say you're going to, if you don't plan to start. Never kiss me, if it dosen't mean anything. Never say you want me and need me again if your not sure about it, but if you really want me, you have your chance right now.

RSS 2.0