.

Fan jag blir lack asså.. Mamsen och minimej åker till Cypern på måndag - utan mig?!
Lagom lågt.. Får jag inge fint därifrån blir jag ledsen. På riktigt.

30 juli

Hur är det med mig då? Jo tack det är bra asså! Har haft problem med lite saker i någon vecka, men det börjar lösa sig nu och allt börjar bli bättre. Har börjat prata med en person som en gång betydde väldigt väldigt mycket för mig, igen. Jag har bokat tid för att färga och fixa håret. 17 augusti blir jag brunett, hehe. Saknar mina brudar riktigt mycket, men det lär bli konstant umgänge nu och ett tag fram över när alla äntligen är hemma samtidigt och sådär igen. Frugan min ska jag träffa i morgon, bestämde jag precis. Anielica, vi ses imorgon när jag slutat jobba?!

Hat

Hör inte, ser inte, säger inte. Finns inte?
FFFFUUUUCCCKKKKK YYYOOOOOOUUU

Fuck You

Jag hatar att vara pissed på who so ever, men det går fan inte att låta bli ibland. Du gör mig så jäkla irriterad! Framför allt när du vet att jag mår dåligt över det och när du vet att jag tar så pass illa upp varje gång det kommer på tal. Ändå ska du gång på gång fortsätta provocera. Varför kan du inte bara låta bli? Du tjänar absolut ingenting på att sabba för mig. Visst, du får väl fram något äckligt på skiten du utsätter mig för. Men vad fan är det att se? Vem ska skratta med dig? Och vem ska utnyttja tillfället tillsammans med dig? Det kommer fan inte bli kul för någon av oss då det fanimej är dags att prata med dig in real life och inte bara över massa blogg inlägg och shit. Looking forward to. Not.
Nej nu jävlar tar jag med mig Johanna ut på ett cool down moment. Fan för dig. Slyna!

21 juli 2010

Grattis till älsklingen som blir 20 idag :))) Jag älskar dig!

20 juli

Hey puppies! Sitter på hotellrummet i Göteborg for the moment med Johanna. Skit mysigt och as fint! Härligt att få spendera lite tid med henne också nu när jag har varit borta. Bilder från Grekland och blabla kommer när frugan tänkte fixa det. Hade det jätte bra där också förresten!
Nu ska vi packa upp och leta reda på pool, gym och spa och ba må som bäst.
Hörs när vi hörs! Puss

Det går bra nu

Kollar massa bilder på mina finfiiina tjejer, lyssnar på härlig musik och ska börja packa vilken sekund som helst. Ska träffa älsklingen i kväll när jag slutat jobba och spendera natten med honom eftersom jag och frugan drar till Grekland i morgon :))) Sjuuuukt nice!



Fina cheyer


I've got 99 problems, but a bitch aint one

Dagens längtan: Typ, tills mitt hår har växt ut. 
Dagens to do: Synda, smsa Johanna och sen dejta kudden. 
Dagens frisyr: Diadem, hehe. Lagom geekat.
Dagens låt: Maroon 5 - won't go home wothout you, eller whatever den heter.
Dagens längtan: 10/7 17/7 20/7 21/7 22/7 23/7 & 24/7
Dagens person: Robin, Sebastian, Lillasyster, Johanna & Fanny. 
Dagens jobbigaste: Att vakna hos världens säkert finaste människa för att åka in till stan med två idioter och en apa på typ, årets varmaste dag? Skulle gjort typ vad som helst för att legat kvar i sängen i morse med min baby. 
Dagens random: Asså jag är så jäkla trött, men endå inte. Jag sitter och väntar på att det ska plinga till i mobilen hela tiden, men icke. Och jag kan fan inte få ur Martin Stenmarck ur mitt huvud och mina tankar. Det är så jäkla irriterande! Och jag saknar min fru..



efterbliveN

För den som inte fattade det så har jag iiiinte alls blivit brunett :))) Fortfarande blondin - så fin! Sorry bananas, först till den kallare årstiden jag överger min ljusa färg. Capish?

Life is a bitch

Idag (imorgon) ska jag packa mina things, träffa Robin och sen följa med Johanna till Kärrtorp där jag ska spendera dagen, kvällen och natten med henne. På måndag kommer Fanny till Kärrtorp osckå så då ska vi mysa sönder! (ska förbi the hood en snabbis där på dagen någon gång också..) På tisdag har jag och min bättre hälft 3 månader så då ska jag träffa honom när han slutat jobba, mys! På onsdag ska jag vara barnvakt och torsdag också, ska försöka hinna med att träffa grapparna där någon gång också.. På fredag ska jag träffa min man igen och packa packa packa, och på lördag drar jag och Aspis till Grekland! Grym vecka!

RSS 2.0