Of all the lonely people, I wanna be loved by you.

Dagens humör: Glad :)
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens lunch: Skolans.. 
Dagens vill ha: Långt hår. Helst Aspens.........
Dagens vill ta bort: Möte på bussen
Dagens dryck: Nyponsoppa :)
Dagens klädval: Jeans, tshirt och cardigan. Fab as fuck!
Dagens höjdpunkt: Träffa min bebis
Dagens låt: Meet me halfway- Black eyed peas
Dagens random: Fick nyss reda på att jag är grym på bowling. Ni vet msn spelen? Fifan vad jag är awesome!

Måndag 30 november 09.

Har spenderat min dag i skolan och sen med mina tjejer och jobb intervju. Var sjukt nervös, men det gick nog bra tror jag. Hjälpte Johanna med en foto uppgift och tog en massa fina bilder jag ska försöka haffa senare. Helgen var toppen och jag har haft skit kul.

Fredag: I fredags var det först skola, efter det drog jag, Get och Asp hem till Asp och hade as trevligt där med middag och sjukt mycket skratt, och drog senare ut och träffade lite folk på kvällen och sov sen hos henne <3
Lördag: Vaknar och lir helt galen när jag får veta att Martin Stenmarck spelar i centrum och bara måstemåstemåste ner och ta bild med min älskling! Men icke, var tvungen att punga 150spänn för att köpa en skiva och sen få prata med han. Så det sket sig.. Började nästan gråta lite.. Johanna kom till centrum när Get drog, vilket gjorde dagen lite bättre redan då. På kvällen blev det massa strul och vid halv 12 var vi hemma hos Johan och hade trevligt med massa folk. Lite vin och massa kärleksrus senare somnade jag med min bebis vid typ 5.
Söndag: Vaknade typ 8 av massa pussar och mys och ringde ner Johanna och sov ett par timmar till med henne och Asp. Senare drog vi till donken för lite dagen-efter-äckel-mat och drama.. Sen upp till Asp och bara slöa sönder resten av dagen. Lovely!

All skit du gav kommer du få tillbaka.



Jag nekar våran vänskap nu.

40 skäl till varför killar är dåliga älskare

1) ATT INTE KYSSAS FÖRST — Att undvika hennes läppar och dyka rakt på de erogena zonerna, får henne att känna det som att du betalar för stunden och försöker få valuta för insatsen genom att utesluta allt icke nödvändigt. En riktigt passionerad kyss är grundläggande för förspelet.

2) ATT BLÅSA FÖR KRAFTIGT I HENNES ÖRA — Erkänn att någon skolkamrat sagt till dig att flickor älskar detta. Men det är en viss skillnad mellan att vara erotisk, och att blåsa som om du försökte förinta tårtljusen på din 50—årsdag. Sånt gör ont.

3) ATT INTE RAKA SIG — Du glömmer ofta att du har ett piggsvin på hakan, som du stryker upprepade gånger mot din partners ansikte och lår. När hon kastar med huvudet från sida till sida är det inte passion, det är som hon försöker komma undan.

4) ATT KRAMA HENNES BRÖST — På samma sätt som en hemmafru undersöker en melons mognad, agerar de flesta män när de lägger händerna på ett par bröst. Stryk, smek och var varsam med dem.

5) ATT BITA PÅ HENNES BRÖSTVÅRTOR — Varför skyndar män till en kvinnas bröstvårtor för att klämma ihop dem som om de försökte tömma hennes kropp på luft via hennes bröst? Bröstvårtor är väldigt känsliga. De klarar inte av tuggande. Slicka och sug på dem mjukt. Att fladdra med tungan över dem funkar. Att låtsas de är en hundleksak gör det inte.

6) ATT SKRUVA PÅ HENNES BRÖSTVÅRTOR — Sluta med det där skruvandet med bröstvårtan mellan tummen och pekfingret, som om du försökte få in en radiokanal i ett backigt område. Fokusera på hela brösten, inte bara på utropstecknena.

7) ATT STRUNTA I RESTEN AV HENNES KROPP — En kvinna är inte en motorväg med endast tre rastplatser; Tuttkulle Öst och Väst, och Mitt—tunneln. Det finns stora områden på hennes kropp som du alltför ofta struntat i när du kört rakt ner i kvarteret Vagina.

8) ATT FASTNA MED HANDEN — Att inte vara fingerfärdig i underklädesregionen, kan resultera i att fingrar och trosor trasslar ihop sig. Om du ska vara så aggressiv, be henne hellre att ta av det sabla skitet.

9) ATT GE HENNE EN LITEN PRESENT — Att göra sig av med kondomen är mannens ansvar. Du använde den, du får ta hand om den.

10) ATT ATTACKERA KLITORIS — Direkt tryck är väldigt obehagligt, rotera istället milt med fingrarna längs sidorna av klitoris.

11) ATT PAUSA — Kvinnor, i motsats till män, fortsätter inte där de stannar. Om du stannar, går de tillbaka till ruta ett väldigt fort. Om du kan avgöra att hon inte är där, fortsätt till varje pris, förlamad käke eller ej.

12) ATT KLÄ AV HENNE PÅ TAFATT SÄTT — Kvinnor hatar att se dumma ut, och dum kommer hon att se ut om hon är naken nertill och har tröjan fast över huvudet. Packa upp henne som en elegant present, inte som en leksak.

13) ATT KILA FAST TROSORNA UNDER FÖRSPELET — Att stryka henne mjukt över byxorna kan vara väldigt sexigt. Att stoppa upp tyget mellan benen och gnida det fram och tillbaka, är det inte.

14) ATT VARA BESATT AV VAGINA — Även om de flesta män kan hitta klitoris utan karta, tror de fortfarande att vaginan är det enda som gäller. Det tar inte längre tid att stoppa ner handen där, än det skulle gjort att stoppa stulna sedlar i en skorsten. Detta är i princip okej, men om du inte är försiktig kan det göra ont — så rusa inte iväg. Det bästa är att först vara uppmärksam på klitoris och de yttre delarna av vagina, stoppa sedan mjukt in ett finger och se om hon tycker om det.

15) ATT MASSERA FÖR HÅRT — Du försöker ge henne sensuell, avslappnande massage för att få henne i stämmning. Händer och fingertoppar är okej, armbågar och knän är det inte.

16) ATT KLÄ AV SIG FÖR TIDIGT — Forcera inte situationen genom att strippa innan hon åtminstone gjort någon ansats att få av dig paltorna, om så bara genom att knäppa upp några knappar.

17) ATT TA AV SIG BYXORNA FÖRST — En man i kalsonger och strumpor är en man när han ser ut som värst. Ta av strumporna först.

18) ATT GÖRA DET FÖR FORT — När du kommer till penis—i—vagina situationen, är det värsta du kan göra att pumpa på som ett industriellt kraftverktyg. Den tekniken kommer ganska omgående att få henne att känna sig som en föråldrad löpande—bandet arbetare. Bygg upp långsamt, med rena, raka, jämna stötar.

19) ATT GÖRA DET FÖR HÅRT — Om du slår dina höftben mot hennes lår eller mage, är smärtan att jämföra med två veckors ridande, koncentrerat till ett par sekunder.

20) ATT KOMMA FÖR FORT — Varje mans fasa. Av förståeliga skäl. Om du skjuter innan du sett hennes ögonvitor, backa upp med en plan för att försäkra dig om hennes njutning också.

21) ATT INTE KOMMA FORT NOG — Det kan kanske tyckas att pumpande i en timme utan att nå klimax gör dig till en sexgud, men för henne innebär det mera troligt en avdomnande vagina. Köp åtminstone något spännande att hänga på väggen, så hon har något att titta på medan du leker maratonmannen.

22) ATT FRÅGA OM DET GÅTT FÖR HENNE — Du borde faktiskt kunna avgöra det. De flesta kvinnor låter. Men om du verkligen inte vet, fråga inte!

23) ATT VARA ALLTFÖR FÖRSIKTIG VID ORALSEX — Gör inte som en stor katt skulle gjort vid ett fat mjölk. Sätt till hela munnen där nere, och koncentrera dig på att mjukt rotera och fladdra med tungan på hennes klitoris.

24) ATT TRYCKA NER HENNES HUVUD — Män envisas med att göra detta tills penisen är mellan hennes ögon, i hopp om att det väldigt snabbt ska leda till att munnen och penisen blir ett. Alla kvinnor hatar detta. Det är ungefär tre steg från att bli dragen in i grottan i håret. Om du vill att hon ska använda sin mun, använd din egen; försök att prata förföriskt till henne.

25) ATT INTE VARNA HENNE INNAN DET GÅR — Sperma smakar som havsvatten blandat med äggvita. Det är inte alla som gillar det. När hon utför oralsex, så varna henne så att hon kan vidta nödvändiga åtgärder.

26) ATT FLÄNGA RUNT NÄR DU FÅR ORALSEX — Stöt inte. Hon står för rörelserna när hon ger oralsex. Du ska bara ligga där. Och ta inte tag i hennes huvud.

27) ATT INSPIRERAS AV P—RULLAR — I porrfilmer ser det ut som att kvinnor älskar när män sprutar på dem. I verkliga livet innebär det bara mer tvätt.

28) ATT LÅTA HENNE RIDA I EVIGHETER — Att be henne vara överst går bra. Att ligga där och grymta medan hon gör grovjobbet är det inte. Kela med henne så hon inte känner sig som kaptenen på en skuta. Och låt henne vila.

29) ATT FÖRSÖKA HA ANALSEX OCH LÅTSAS ATT DET VAR EN OLYCKA — Det är på det här viset som män får rykte om sig att vara okapabla att följa regler. Om du vill ha den där, fråga henne först. Och inbilla dig inte att du kan skylla på att du är full.

30) ATT TA FOTON — När en man frågar "får jag ta en bild av dig?" hör hon "...för att visa mina kompisar". Låt henne åtminstone få förvara dem.

31) ATT INTE VARA FANTASIFULL NOG — Fantasi kan vara allt från att rita mönster på hennes rygg, till att hälla honung på henne och slicka bort den. Frukt, grönsaker, is och fjädrar är bra rekvisita; het stearin och färgningsmedel är det inte.

32) ATT DASKA DIN MAGE MOT HENNES — Det finns inget ljud som är mindre erotiskt. Det är lika sexigt som en raptävling.

33) ATT ARRANGERA HENNE I FÅNIGA STÄLLNINGAR — Om hon vill utföra avancerad yoga i sängen så okej, men såvida hon inte är en rumänsk gymnast, var inte alltför ambitiös. Fråga dig själv om du vill ha en sexpartner med muskelbristningar.

34) ATT LETA EFTER HENNES PROSTATA — Läs detta; anal stimulering känns bra för män för att de har en prostata. Det har inte kvinnor.

35) ATT GE HENNE SUGMÄRKEN — Att mjukt suga på halsens sidor är väldigt erotiskt, om man gör det försiktigt. Ingen kvinna vill behöva bära polotröja och käcka sjalar veckorna i ända.

36) ATT HÖGLJUTT INSTRUERA — Skrik inte ut uppmuntrande tillrop som en tränare med megafon. Det är inte direkt upphetsande.

37) ATT PRATA SNUSK — Det får dig att framstå som en ensam tidningsredaktör som ringer en sexlinje. Om hon gillar snuskprat, kommer du att upptäcka det.

38) ATT STRUNTA I OM HON FÅR ORGASM — Du måste slutföra arbetet. Försök tills du får rätt på det, så kommer hon kanske att göra detsamma för dig.

39) ATT KROSSA HENNE — Män väger generallt mer än kvinnor, så om du ligger lite för tungt på henne, KOMMER hon att bli blå.

40) ATT TACKA HENNE — Tacka aldrig en kvinna för att hon haft sex med dig. Ditt sovrum är inget soppkök.


Fredag 27 november 09.

Ska fixa mig lite nu och sen dra till huddinge och möta mina tjejer! Bussen går 01, så jag måste skynda mig om jag ska hinna med allt jag måste göra innan. Bråttom bråttom. Pussis!



Btw, vem ska på anställningsintervju på måndag? (:

Sweet dream or a beautiful nightmare.

rött eller rosa läppstift
vecko revyn eller solo
buss eller tunnelbana
vitt eller svart
big brother eller paradise hotel
beck eller wallander
nacka eller tyresö
Mc Donalds eller Burger King
Blondiner eller brunetter
Surt eller salt godis
Vanlig Cola
eller Cola light
Jay Z eller Eminem
LA eller New York
Stockholm eller Göteborg
Kaffe eller te
Adriana Lima
eller Miranda Kerr
High heels eller Converse
90210
eller Gossip Girl
2 1/2 men eller Christine
Blåögda killar eller grönögda
Sony Ericsson
eller Nokia
Xbox eller Playstation
Utekväll eller hemmakväll
Julafton eller nyårsafton
sagan om ringen eller harry potter
Ginatricot eller H&M
Ge eller få
Britney Spears eller beyonce
Personlighet eller utseende
Pengar eller kärlek
Chips eller ostbågar 
Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär 
Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner

Snodd av Olivia :)

True.

There's that one person you'll never get over no matter how long it's been



Torsdag 26 november 09.

Drama drama drama. Orkar inte ens tänka klart. Allt suger atm.. & jag saknar dig!
.
Anielica och Angelica ett tag idag, sen Micke och nu sova. Har inte sovit ordentligt på hela veckan, så det blir lovely att få sova någorlunda tidigt ikväll. OCH I MORGON ÄR DET HELG! Sover troligtvis hos Aspen, träffar både Henke och Micke en sväng och sen blir det bara myskväll. På lördag träffar jag min festis Johanna också, i miss you! Men nu blir det sängen! Pussis

Onsdag 25 november 09.

Skola idag mellan 10.50 - 14.00. Riktigt skönt! Kom dock sent med Anielica, hur fan man nu lyckas göra det? Nu blir det massa plugg med min bebis cola <3, sen mat och sen träffa Robin för att laga mat åt honom och sen ta promenad idag igen. Har inte hört ett skit av dig idag, så då skiter jag också i det.

Out for a walk

Tar en paus i allt plugg och går ut på en promenad med min bebis vän! Har saknat honom jätte mycket.. :( ♥

Superhuman


Måndag 23 november 09.

Dagen har inte varit något speciellt egentligen. Som alla andra måndagar.. Drog till Anielica med Angelica efter skolan och tog det lugnt, för en gångs skull. Kollade på en så pass tråkig film att jag somnade, vilket var välbehövligt! Jag menar, vid halv 3 inatt somnade inte jag. Även fast jag skulle göra det. Det blev ett parti till, och ett till, och ett till. Sen låg jag i sängen och lyssnade på mysig musik och somnade inte förrän framåt 4.. Så inte fan är det jag som är uppe länge ikväll.
Nu blir det bara massa plugg fram tills det att jag ska äta, och sen blir det mer plugg.. (..........) Kärlek till alla söta!

02.35

Dude!?! Nu jävlar ska jag sova. Hade ingen aning om att klockan var så pass mycket som den är nu när jag har pluggat klart, blivit raggad på av kassa raggningsrepliker och röj spelande.. Nu säger jag godnatt! På riktigt.

Och med det säger jag godnatt!

Måste ta och visa Micke hur man spelar röj på msn en liten stund till, och sen blir det lite plugg. En ytterst liten stund. Sen blir det sova för att orka med skolan i morgon. Måste lära mig hur jag ska prioritera skolan också, känner jag?
Puss älsklings! ♥

<3

Skulle jag försöka förklara hur bra du var, skulle du få våfflor i sängen varje gång du vaknar. Du betyder

We weren't born to follow

SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Johanna
3. SMS: Micke
4. Sång du lyssnade på: Akon - Beautiful
5. Gången du grät: Oj.. Länge sen nu

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Oh yes
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja
8. Varit kär: Ja
9. Förlorat någon speciell person: Ja
10. Varit deprimerad: Ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Haha ja

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny person: Hemskt många
16. Fått ditt hjärta krossat: Ja. Om och om igen
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja många många många gånger
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Yes
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja men det tar sin tid. Men det har jag insett nu
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Oh yes
21. Pussat någon: Klart

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: I princip alla
23. Hur många barn vill du ha: 2. Skulle aldrig aldrig orka mer
24. Har du några husdjur: Nej. Saknar mina biries
25. Vill du ändra ditt namn: Ja
26. Vad gjorde du under din förrförra födelsedag: Var hemma med familjen med min dåvarande pojkvän..
27. Vilken tid vaknade du idag: Halv elva
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Var ute och lekte runt med Anielica
29. Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra? Man lär sig av sina misstag. Men kunde jag skulle jag få allt ogjort
30. Senaste gången du träffade din pappa: Igår kväll, innan jag gick hemifrån
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Jag älskar mitt liv just nu. Men det finns en del saker jag skulle vilja ha tillbaka
32. Vad lyssnar du på just nu: Musik
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Nej, det tror jag inte
34. Vad gör dig irriterad just nu: Min vän

OM DIG:
37. Vad är ditt namn: Therese
38. Stjärntecken: Jungfru
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Kungsklippeskolan
41. Gymnasie: Sågbäcksgymnasiet
42. Högskola: -
43. Hårfärg: Blondin
44. Långt eller kort: Utan hårförlängningen är det kort. Väldigt kort
45. Längd: 1.70 centimeters
46. Vad gillar du gällande dig själv: Att jag tydligen är lätt att prata med och har en sjuk humor jag delar med Johanna
47. Piercings: Naveln
48. Tattoos: Inte än, hehe
49. Höger eller vänster: Höger


Lördag 21 november 09.

Går kvällen blev absolut inte som planerat. Jag och Anielica gick och mantra i x antal timmar att livet suger och det är lika bra att bara dö. Slutade helt okej (läs: inte alls!) och vi vaknade upp i tillsammans i en soffa vid halv 11 i morse.
Jag älskar dig!

Idag blir det av att träffa min bestis! Sen blir det massa att fixa och göra tillsammans med henne och bara prata en massa. Har saknat dig jätte massor vännen! Först blir det duschen, jag är inte så fräsch alls från inatt.


You're a song without lyrics.

Kvällen spenderas med två av mina favorit brudar! Har precis fixat med det sista och ska springa till bussen när som helst. Att jag delar säng med Angelica ikväll är redan spikat, vad vi gör innan det är inte lika klart än. Men vad kvällen har att bjuda på får ni veta i morgon eller senare ikväll/inatt. Puss alla gosaker! ♥

Fredag 20 november 09.



RSS 2.0