Tonight's gonna be a good night

Bio ikväll med mina tjejer! Först ska jag till rågsved och möta Alexander en snabbis, sen direkt till huddinge ch möta min man och sen Anielica. Bussen går 50, så jag ska snart ner till den. Tänkte bara höra av mig så ni vet att jag lever :))) Cred till Johannas inlägg också, va? Såhär ser jag ut ikväll också ja..
Puss på nosen!

You can't play on broken strings

Tänker bara på dig vännen, du vet att jag saknar dig.

JÖHÄÄÄNNÄÄ BÄÄÄNÄÄN DIN MÄÄÄÄMMÄÄ!

HEEEEEEEEJ! :D
Johääännää bäänääna häär ! Chillar gaaalet i thes säng jaaaao! fett mysigt asså! hih (a)
Min näsa är sjuk! de är fet förjävligt asså! Allt är thes fel också! för den blev sjuk när jag sov hos henne! :O :O:O
hihi Hoppas att alla hade ne trelig jul. de hade jag iaf. Fick en massa saker. hihi I<3 presenter till mig (a) hahahaha hihi hioho
Jag är lite dum i huvudet just nu, tror att det är allt snor i huvet som gör mig hög eller något (: HEHEHEH
MEN MEN pussssssssssssssss nu ska jag gå och äta upp jultomten. HOHOHO !
KOLLA MIN AWESOME BLOGG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!!
Bjuder på dom!

Onsdag 23 december 09.

Mobilen
Vad har du för bakgrund?
Pussbild på mig & älskling
Ringsingnal?
The Perishers - My heart
Hur mycket batteri har du kvar?
75% ttttyp
Vem ringde du senast?
Aspen
Vem ringde dig senast?
Johanna
Hur många kontakter har du sammanlagt?
Kan man kolla det någonstans eller måste man räkna alla?! Det pallar jag inte.. Många?
Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
"Nu :) Äckel Matte är på bussen -_- <3" HAHA från Aspen 
Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Fevzi
Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
"Vad gör min Thus (: ? <33" Av Robin <3
Vad står det i ditt 52:a mottagna sms?
"Jag älskar dig <3"
Vad står det i ditt första utkast?
Inget
Och ditt 5:e utkast?
Inget
Har du några sparade medelanden?
Nej..
Har du något i utkorgen?
Är det samma som skickat, eller.? Isåfall - ja
Vad är rekord på snake på din mobil?
Hahah, är det inte bara nokia som har snake? Och nej, jag har ingen nokia
Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Base <3
Vad har du för kontakter som börjar på M?
Madeleine, Mamsen jobb, Mamsen, Manar, Marre, Matte, Matthias, Melinda, Misse, Mimmi E, Mimmi S, Moa, Minna, Min man, Mega, Malin, Mobilsvar
Hur många sms har du skickat sammanlagt?
Jag vet inte, kan tydligen inte kolla sånt..
Vad står det dina anteckningar?
"Aishiteru <3 hihi. Xoxo getjuck :* " från Get, typ första gången vi umgicks som hon skrev det & "Hej Therese! Jag diggar din nya mobil. Du är söt med dina rosa mjukisbyxor (; Puss på dig J' <3 " från Johanna
Har du privat nummer just nu?
Nix. Fan då för liksom? :)
Det suger att jag missar/dissar sagan om ringen på tv nu för duschen.. :(( Men eftersom jag börjar 9 i morgon finns det no way in hell att jag går upp en halvtimme tidigare för att duscha. När det är done ska jag leta efter sleeping pills så jag kommer i säng någongong. Hejs!

Söndag 20 december 09.

FETT OTAGGÄÄÄÄD!! Jobbar 16-20 idag, så jag är helt död. Ska ut och träffa Robin när som helst, sen blir det hem och sova eftersom jag ska jobba i morgon också. Men men, vad gör man inte? Money money money! Robin ringer coh klagar på mig nu, så nu måste jag ut fort tydligen. Och vi ska tydligen bort till fartsa(!!!!) och tillbaka. Jag ba DUDE ?!?! Well well, smell ya' lat3r!

Gangster!

Min nya favoritlåt..  IT!
Imorgon
är det avslutning, och jag är fett glad! Allt går så jävla fint nu för tiden (((((: Aja, ska sluta vara jobbig nu och försöka sova så jag kommer upp i morgon. Puss på alla sötnosar!


We weren't born to follow

Idag: Skola, hem till Asp, skärholmen med Asp, Johanna och min man.
Imorgon: Matte prov.. Gymma med Asp och Johanna(?), julklappar och hämta ut körkortet..
Borde: Plugga sjukt mycket matte, egentligen.. Men jag kan nog det mesta
Får inte glömma: Hämta kortet, glömma gymkort och kläder hemma.
Dagen plus: När jag kom hem låg det ett paket till mig med 5par örhängen i från min supersöta granne! (((: Då blev jag happifejz!
.
Been there, done that!
Oh no, don't chase, don't begg.

Måndag 14 december 09.

Aharu, ska till skolan om sisådär.. 8 timmar och jag sitter här pigg som satan. Jobbet i lördags gick bra, som jag förutspådde. Trött som satan bara och jobbiga thai tanter..
Min pojkvän langade mega diss idag(!) så jag tog med mig musik och gick ut själv ett tag förut. Prata med Johanna om massa ingentingnödvändigtalls, som vanligt! Vem behöver pusskalas när man kan ha privatfest? Ha! Ikväll sover jag ensam, kan bli kul. Omväxling förnöjer, säger man inte så? Jag kommer ändå inte erkänna om jag har fel.. Helgen har varit toppen, och jag älskade sällskapet. Framförallt sovsällskapet hela helgen.
Det börjar bli grymt kallt på kvällarna nu märkte jag nyss.. Inte fan blir det något mer hänga-i-fönstret-efter-12-häng för mig inte. Fyfan säger jag bara. Nackspärr på det gör ju inte saken bättre precis. Så samtidigt att mina grannar har hel skum julbelysning.. Fett ful! Ska hit the bed nu för att inte göra en del av min andra hälft otroligt arg i morgon bitti.. Får se hur det går!
-
Dagens humör: Mysig
Dagens person: Johanna och Anielica
Dagens bästa: Gammalt left over godis jag tryckt i mig
Dagens borde: Något vettigt
Dagens ätande: Ett glas cola, godis och middag hos framor

Lördag 12 december 09.

Gud vad det måste synas att ja värklien går in för det här med bloggandet? :)) Haha nej men jag har helt ärlit bara inte haft tid.. Det har hänt väldit mycket känns det som men jag orkar inte ta allt det nu.

Ska när som helst sminka mig lite och platta håret och sen gå bort till jobbet och jobba 11-15.15. Är hur trött som helst, så jag får se hur det går. Ikväll blir det iallafall festligheter, så det piggar ju upp lite! Hörs lite senare, pussen!

<3


Torsdag 3 december 09.

Grattis älskling på födelsedagen! Jag älskar dig du underbara vän.



Idag när jag jobbade fick jag reda på att jag jobbar dagen efter nyår. Roligt va? Inte kunde jag få börja vid typ 16 eller så, nej nej. Jag börjar 12! Det är illa.. Det betyder att jag inte kommer kunna dricka och ha roligt med mina vänner under natten, utan måste tänka på hur mycket jag dricker och tänka på att jag inte kan vara ute hur länge som helst heller. Asså fan vad förbannad jag blev när jag såg det! Aja, pengar rullar in som det ska. Det går bra nu!

Imorgon blir det hem efter skolan med Asp och kanske Get för att fixa lite inför kvällen och massa saker till Johanna. Haha, OJ vad hon kommer få skämmas under kvällen. Men kul kommer det bli! Framförallt med världens bästa tjejer! Nu? Ut med Robin. Tjing!

Onsdag 2 december 09.

Kom hem från skolan för drygt en timme sen. Jag är piss sur och orkar ingenting. När Lilla kommer hem blir det att handla skor och sen plugga nummer och göra en power point presentation. Hur fan nu jag ska kunna göra det..? Jaja, ska fortsätta bowla med Micke nu och tagga han lite till. Hahah! Smell ya' lateR!

RSS 2.0