30juni 2329

Vad gör man om man (läs: therese) är ensam och har skit tråkigt? Lallar runt på fejjan, skrattar åt folks urfula bilder, lyssnar apdålig musik och äter massa chirre? Amen tyyyyyyyp. Mitt liv suger. Konstaterat. Jag har haft konstant sovsällskap i över en vecka, och nu när jag är ensam känner jag mig så jäkla ensam! Så ska det fan inte vara. Bara därför det är så synd om mig ftm ska jag trycka i mig ännu mer chips och bli ännu fetare framför scrubs och smsa med mannen i mitt liv <33333! Mhmm, mysigt.

19.04

Sitter med färg i håret for the moment. Here we go, darkhead! Eller..?



23 juni 2010 12.27

Ska iväg på mission idag med lillasyster! Det blir jobb 17-21 och sen blire slagg hos frugan. Imorgon blir det grönan med fjortizcr3w! Jag är på gr8 humör idag btw, typp x1000 :))
Pussisar

I <3 U

JAG ÄLSKAR DIG! Världens bästa människa, du är så jäkla bra!


22 juni 2010 13.01

Sitter ute just nu och lyssnar på KENT och väntar på att solen ska titta fram så jag kan lägga mig och kanske få lite Sverige-sol-bränna, och inte bara massa solarium.. Älskling väckte mig i morse (världens mysigaste natt bytheway! tidernas bästa, ni vet. hehe) innan han skulle till jobbet och pussade lite på mig när klockan var halv åtta....... Somnade om och vaknade vid halv tolv när Johannisen ringde och väckte mig och snart kommer hon hit :))) Vad vi hittar på vet jag inte. Ikväll hoppas jag på manligt sällskap eftersom han inte jobbar i morgon. Heheh, ska in och smörja in mig i massa sololja nu och hoppas på att solen tittar fram några minuter.
.
P to the U to the S to the S. Över och ut!
.
Jag varvar bland känslor som får mig att må illa, känna mig sviken, ut fryst, glad, lycklig, arg & förbannad när jag tänker på dig. Mest är jag bara så jävla besviken på dig. Fan, tycker du att det ska vara så? Jag tror du vet att det är dig jag menar, då kan du ju ta åt dig och försöka göra någonting åt ditt falska jävla beteende.

i want to cross the space between us. and i want this every day


Barnvakt

Hej! Ska vara barnvakt om 40minuter igen, och jag har så gott som nyss vaknat = massa att göra! Får hjälp av Johanna idag så det uppskattas! Ska träffa frugan later, vilket var ett bra tar sen så det behövs! Hej då!

Laught or weep

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är ledsen ofrivilligt, men skrattar och ler nog mest ändå. Ditt sätt. Åh gud, jag finner inga ord. Vad gör man inte? Äsch, jag skrattar nog mest ändå. Det är bara dig det kommer gå ut över. Bara så du vet.
.
Idag då? Ska dega några timmar till nu, sen ska jag vara barnvakt till sötaste ever! Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska försöka få med någon (läs: Johanna!!) på en promenix. Även fast det inte brukar bli så mycket gåande med henne så är det härligt! Fred ut vänner



Hej sol! 19.30

So god damn nice! På typ 30-40 minuter blev jag klar med mitt rum, så det är jävla skönt nu. Ska möta Johanna ett tag alldeles snart och prata & sola, sen ska jag träffa boyfriend och få sovsällskap igen. MYS! Vi var på bio igår iallafall, jag och Babylulu. Sex and the city 2, och jag fattar inte vart problemet vissa ser finns? Så sjuuukt bra film. Älskar't! Bästa på länge.
Well, Johanna stressar mig. PUSS

17 juni 2010

Hej katter! Var hos tandläkaren i morse 08.30 med Johanna som sällskap.. Mötte Robin och Sebastian direkt efter det, åt frukost i solen och mådde allmänt bra och umgicks, mysigt! Har inte gjort så mycket annat idag än att bara chillat och haft trevligt med killarna. Städat! Har gjort det i några timmar nu.. Och nu, mitt uppe i allt tyckte jag att jag kunde få en paus i några minuter. Lyssnar på musik som peppar! Vem orkar annars liksom? Så det är jag och Justin Bieber som ska städa vidare nu, tjing!

0144

Är med Babylulu. Ska äta massa godis och sen ska vi sova, gos! Ska till SKHLM i morgon, gosigare! PUSS

I don't feel anything

  • För det första så har jag, efter ett två timmars långt samtal med en gammal vän, lärt mig att jag måste fatta att ta vara på varenda sekund. När det blir så som det ofta blir, skit i det och move on. Jag behöver inte det! Jag menar, vad händer? Jag kan själv.
  • Det andra är inget särskilt, inget intressant eller förståeligt för er. För ingen egentligen. Jag har lärt mig en sak av den människan. Det ska alltid vara tre punkter, inte två..
.
Snart ska jag möta my man i centrum, sen ska vi kolla VM. Eller ja, han ska kolla. Inte jag.. Jag lär ju vara tvungen, men nej. Jag kan sysselsätta mig med annat istället. Så jävla kul kan det ju ändå inte vara. Sverige är ju inte med, hallå? Vad ska man kolla då för liksom? Smink, hår, städa, kläder, bädda. En halvtimme, jaaaaa jag lär ju hinna! Puss er sötnosar

11 juni

MTV movie awards 2010 är på, jag ska snart städa massamassa i rummet. Det behövs! Sen blir det jobba 17-22.15 med favorit annoying orange Sophie och Jaafar! Lär bli en hääärlig kväll på jobbet ialalfall. Efter då? Ingen aning. Candy skulle höra av sig om det hände något, frugan också. Saknar dig vännen.. Annars blir det väl till att dega hemma antar jag? Sovsällskap skulle ju inte sitta helt fel!
Ska kila nu! Tjillevippen, pussis

Turn the lights off

Har varit ledig idag, hur skönt som helst! Ingen skola, inget jobb, ingen stress = skönt! Älskling sov med mig så jag vaknade med han och mös lite lagom innan han skulle jobba. Annars då? Sovit halva dagen typ, snabbspolat igenom Avatar och trääfat Babylulu, Robin och Dennis för en walkie.
Och nu sitter jag sådär lagom fastklistrad vid fejjan och diskuterar coolhetsrang med araben. Som vanligt alltså. Har jag något liv eller?

23.56

I morgon blir det skansen med klassen och äckel tvåorna, sen ska jag möta Johannisen i stan och lalla med henne och senare troligtvis träffa min älskling för mys och sovsällskap. På tisdag är jag ledig och ska pressa i solen heeeela dagen. För visst blir det väl sol..? På onsdag blir det skola vid 11, få betyg och kramas runt och blir det ledighet i 11 sköna veckor från äcklig skola! HUR HÄRLIGT?! Fatta hur lycklig jag är, omg.

6 juni 2010

Två månader med finaste idag & jag är världens gladaste!
Älskling även om du är dum i huvudet, så passar vi ihop, så jävla bra :)))
Jag älskar dig Yeison ♥

00:41

It’s my heart you’re stealing, It’s my heart you take.
It’s my heart you’re dealing with. And it’s my heart you’ll break.
It’s my heart you’re taking, It’s breaking bit by bit.
It’s my heart you’re dealing with. But you don’t know about it.

RSS 2.0