23.12

When we truly relize we are alone - is when we need others the most


Oh happy day!

Så jävla lycklig! Så jävla lycklig! Så jävla lycklig! Så jävla lycklig!
Vill aldrig sluta må såhär bra. Tack fina vänner ♥

<3


20100426

Fick en fin ros av min älskling idag för att jag har namnsdag. Hur gulligt? :')
Tur för mig att jag har världens finaste pojkvän <3
.
Träffade bestiis Johanna idag också som aldrig blir annat än underhållande, och i morgon satsar vi på träningen. Vi får se om vi lyckas locka med frugan också. Annars då? Jo det är bra asså. Kul att det alltid finns något kul i vardagen också! Hahah äääälska ;PppPPpPP-grupperna på fejjan! Polarn ringer:"Kom så spelar vi gameboy", "Ja", så skiter man i det ;PpPppP. Hahahah, dör!

21/4 13.17

Hellllllo! Tänkte bara berätta att jag lever, knappt.. Fick vänta sjuuuukt länge igår innan dom på vårdcentralen började peta i min hals och tömde mig på blod, men det är väl sån skit man får stå ut med antar jag? Hoppas på resultat snart iallafall.
JAG SAKNAR DIG WIFIE!!! :(((( <33 Men i morgon blir det skola, skiter i. Ska få träffa alla tjejörna igen! Wierd, men yepp jag saknar skolan.. Ska hoppa in i duschen nu, sen vänta på mami och sen bege mig ut på äventyr, fan vad busigt.

PS: WHAT'S UP MED VÄDRET?!?!?! Sen när fan kom det snö igen liksom? :((
PS2: Saknar min baby <3


09.21

G'morning! Var på vårdcentralen i Huddinge centrum igår och fick det konstaterat att jag fått halsfluss igen. Kul! Ska till Stuvstas idag på akut tid och kolla lite mer och se om jag ska operera bort mina halsmandlar, typ. Lagom kul. Ah, fast nej. Känner mig som en strandsatt fet äcklig säl, igen.

16/4

Vaknade med min baby idag, eftersom att jag var ledig idag. Jag menar, huuuuur skönt?! Mindre skönt är att jag ska iväg och jobba om ett tag, i bara 3 timmar.. Men sen blir det mys med min prins hela kvällen! Hann med att träffa frugis ett tag idag också, har saknat henne av någon anledning när vi sågs senast igår :)))

14/4 11.02

Träffade mina tjejer imorse och blev direkt på världens bästa humör. Så jävla härliga! Fuck allt shit från igår kväll/natt. Nya tag idag nu då!
Well, sitter på svenska lektionen och lyssnar på Justin Bieber och kollar fakta om något jag ska skriva värsta uppsatsen om. Kul. Kul liv! Verkligen. Not. Orkar inte.. Någon timme kvar nu bara, så det är bara att bita ihop antar jag? Smell u lat3rr boys!

G'morning

Är egentligen sjukt sur och på riktigt dåligt humör idag, men jag ska försöka se förbi och inte tänka så mycket på det.. Ska vara i skolan mellan 10.25 - 12.10 idag, missade liksom första lektionen litegrann. Well well, så kan det vara. Funderar på att dra till huddinge och möta upp tjejerna innan vi börjar. Återstår att se.
Simma lugnt katter! Hörs när vi hörs, ciao!

Fuck off, hoe

Jaha, kul jävla shit. Fastnar i (med) en motgång. Du ska inte göra såhär och jag ska inte behöva ta denhär skiten. Igen. Som en smäll i ansiktet, ungefär. När ska man vara nöjd med vad man får? Har ingen lust med det här.. Inte med någonting. Jag nås inte på min telefon i morgon! God jävla natt.

Turn the lights off

08.55 - 12.10, HUR skönt?! Ytterst skön skoldag för mig och frugan i morgon. Ska inte gå på sista lektionen i morgon för att vi ska iväg på en grej. Sen ska jag träffa min baby som jag inte träffat på ett bra tag! Har saknat han..
.
Well puppies, tänkte bara höra av mig så ni vet att jag lever. Bra va? :)) Vi hörs när vi hörs. Gos och ciao! 

DAGENS

Dagens humör: Så jävla glad!
Dagens mående: Trött och seg
Dagens borde: Plugga, men nej.. I'm free!
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Bronzing powder och mascara
Dagens klädsel: En svart volang tubtop, leggings med nitar, stor halsduk och min svarta skinnjacka
Dagens planer: Kolla klart på Christine och sen CSI och försöka få tag på älskling..
Dagens materiella vill ha: Ny jacka, bikini och skor!
Dagens längtan: Till sommarlovet och 27/4
Dagens fundering: Vart fan gör jag av alla mina pengar?
Dagens beroende: Sol och tjejerna i klassen
Dagens produkt: Hawaiian Tropic coconut tanning oil, framhäver den färg jag fått från cancer solningen.
Dagens låt: Justin Bieber - Baby
Dagens person: Angelica och Robin <3

Jag beger mig

Hard 2 get? :) Min buss går om 20 minuter såg jag nu, så nu måste jag stressa.. Gah, hatar stress! Men vad gör man inte? Ska sola med frugan sen ska vi möta pluttis Johan och se vad som händer. Som tidigare nämnda tror jag? så sover jag hos wifie. Have a good night babes! I will.

Mrs. Herbelina von Google

Hey lovers!
Long time no see, huh? Fuck it, haha jag menar vem bryr sig? Idag vaknade jag iallafall upp med älsklingen, drog till skärholmen med Lilla och sen till hoodinge för att sola. Fynda ett par byxor och sololja, bra eller dåligt får man ju välja själv. Cancer lär jag dö av snart iallafall :)))  Ska ut om en liten stund och träffa en vän, senare drar jag till frugan och spenderar natten med henne. Var ett tag sen sist, så jag saknar min pärla lite.. Johanna min festis har jag hunnit träffa äntligen också! Blev mycket skitsnack, som vanligt. Men what 2 do? Det är vad vi gör bäst :) Fatta vad mycket ni missar när jag inte skriver på dryga veckan?
.
Jag ♥ min lillasyster och våran humor! Haha helt fucking underbart.
Sjukt kul man kan ha med någon man är så lik.

RSS 2.0