Much longer

I wish I could keep you much longer, I really do

För jag vill veta om kärlek finns

Gymnasiemässan i fredags och lördags var grymt rolig med världens bästa Sophie. Eftersom vi hade slitit som satan tog med oss Johanna på bio igår kväll och såg Devil, bra film. Men jag grät, läskig är den.. Sen drog vi till David och lekte i snön med honom Oskar och Max. Sen slutade det med att vi slagga där. As härlig helg med andra ord!
Jobb ikväll 18-22.15. Orkar man? Nej. Ge mig nytt jobb.. 
By the way, HUR coolt att Johannisen kanska ska praktisera hos Bingo Rimér?! Är jag avis? Nej nej nej, verkligen inte.....

Utan dina andetag

And I will allways think of you as someone
that I onced loved.

The time of my life

I have the time of my life.
Allt känns så jäkla bra, allt allt allt! Men jag kan inte låta bli att sakna det där alldeles perfekta jag en gång hade. Hur kan man vara så dum att man frivilligt ger upp någonting man vet fungerar helt fel fritt? Jag är så otroligt tacksam över alla finfina vänner jag har, alla som funnits där för mig när jag haft det så jäkla svårt. Awesome! Massa massa massa kärlek

It's the lyrics that matters


Only girl in the world

Long time no seen, tänkte passa på att höra av mig innan någon snart kommer och slår mig på fingrarna. Som vanligt..
Sen senast har jag hunnit med massa!
Premiären på HP (GRYM!!!!), killkväll med massa NHL, jobbat för först gången i södertälje, träffat mysigt folk, jobbat på tråkiga gamla coop med Sophie, pluggat och lekt duktig och bara haft det awesome. Därför jag inte uppdaterat. Någonting liksom tar all min tid, en väldigt bra grej :)
Ska ge er några balla bilder på Sophie från idag senare, iklädd willys all over. Pretty awesome!

Dancin'

Oh my god, min lillasyster dansar för mig. En idrottsuppgift i och för sig, men ändå. Det här fungerar inte. Jag ska lära henne hur man gör..

Just the way you are

Hej vänner! Allt bra? Mysig kväll igår, för härligt.. Såg HP på bio idag med Sophie by the way!!!! Så jäääävla nöjd. Ännu mer nöjd när vi satte oss och fikade och pluggade på donken för våran redovisning inför i morgon. Fy fan vad vi är bra. Jag <3 Sophie

Croatia 09

Kan inte någon bara snälla ta mig tillbaka till då?
Nu: städa lite, duscha, sussa.

Like I'm the only one that you'll ever love

Praktiken idag var härlig, fick en anställning och det blev en väldigt massa emotionell talk med Sophie. Soft! Drog till skärholmen med Johanna efter det, fick med mig massa kul hem, däribland två klockor, en tröja, hårfärg och blabla. Hittade jackan in my dreams som jag hoppas dom ska få in igen i rätt storlek. Jag åkte alltså inte med Camilla och köpte den andra jackan.. I morgon blir det praktik igen, sen massa bus! Looking forward to

Jean de la Bruyère

Kärlek som uppstår plötsligt tar lång tid att bota

Each day is a gift, not a given right

Har varit en dålig lirare på att uppdatera under helgen, men vad gör man? Har varit upptagen helahelahela helgen med Johanna och alla jätte bra grabbar! Otroligt skönt när det behövdes efter all stress och all ångest och all övrig skit. Skönt att komma bort från allt ett tag bara, även om det så bara är över en helg.
I morgon ska jag äntligen få träffa favorit Sophie och jobba igen, sen ska jag till skärholmen där jag ska möta Johanna och fixa lite saker, sen ska jag möta Camilla som ska med mig och köpa en jacka. Fullt upp i morgon alltså. Lika bra det kanske.. Slippa tänka på massa bajs och må dåligt hela dagen? Ja tack!

IT DOES'NT MATTER IF YOUR WRONG OR RIGHT


Keep bleeding fucking love

Miljontals känslor rinner ur mina ögon nu.
Varför varför varför?

It's killing me

Tog som sagt en fika med världens bästa killar idag, mår som bäst med dom. Minus Johanna såklart! Johanna är alltid bäst, i alla lägen. Vi hamnade hur som helst på Café 60 och satt där i ett par timmar och hade the time of our lifes. Great! Massa latte och massa dumheter..
I morgon ska jag leka med Johanna efter en lååång tråkig dag i skolan och sen ska vi dejta killarna. Igen. Sweet! Men nu ska jag sova.. Så jäkla irriterande, varför kan jag aldrig sova? Sover kanske max 5-6 timmar per dygn, inte längre. Kan verkligen inte sova på nätterna. Varför är det så? Nu när jag är så jävla trött kanske jag borde ta vara på det och sova. Hejs!

Torsdag

Drar in till stan och träffar mina favorit killar nu för att komma på bättre tankar!
<3 Oskar & David

With my head in the clouds

Sometimes when we want something really bad, we lose sight of what it really is.
You were my something.

Standing in the center of attention

Nu är det jobbigt. Att bryta ihop av ett (tolv..) sms? Hallå vänner..

Weekend

Hahah yeah! Det här har alltså min tid från bloggen handlat om. Väldigt mycket si, otroligt mycket så.

Also today

Langar barnvakt idag igen, hörs! Det går bra nu
by the way, JOHANNA; jag vill träffa dig idag och prata om i morgon!

4 novembär

SLITEN! Uppe med tuppen idag igen var barnvakt, gick galant och fick hjälp av välrdens finaste Johanna. Vad händer idag? Absolut ingenting, ska till IKEA, sen ska jag bläddra igenom SATC boxen jag fortfarande inte är klar med.. Shame! I morgon ska jag barnvakteria igen, sen blir det lunch date med Johannisen i staden.

But but, ska trycka i mig en fet kebab och kolla SATC nu. Höööörs!


Murder on the dancefloor

I morgon ska jag hinna med att;
1. Vakna 07.15..
2. Vara barnvakt 07.30-11.30
3. Huddinge med snutt och bebis
4. Träffa baby <3
5. Köpa nya skor & lite skitsaker i stan med snutt
6. Möte på jobbet 17.00
7. Planera kvällen?
Nu blir det powerwalk med finaste och sen blir det sängen tidigt! Hur coolt är det inte btw att jag köpte ett par skinnbyxor idag? Well, ska slänga i mig något att äta och sen byta om innan Johanna ringer, stress! Puss folk's
P.S; Awesome att jag bloggar igen va? JAG VET! :))

My sunshine

Hur fin är inte världens bästa vän? Sjukt!
Jag älskar dig mutti <3

<3



Baby Ranks - Verme

Låten har gjort min dag. Sjukt bra! Repeat <3

RSS 2.0