.

Jag gråter inte för dig och skit saker. Inte igen.

sweet



pluggaholic

Har suttit och skrivit två bok recensioner och hunnit en bra bit på en svenska uppsats på ungefär en timme. Kan inte säga annat än att jag är sjukt bra och så jävla stolt över mig själv! När allt är klart ska jag skriva klart en religions uppsats och sen träffa Johanna. Ska försöka hinna äta någonting där emellan också..
Man blir ju lagom glad av vädret ute nu också ju! PUSS

0003

Plugga + en trött Therese går absolut inte ihop asså! Får ta en hel dag i morogn och sitta och skriva mina svenska arbeten och skicka in dom i morogn istället. Nu ska jag nanna! P to the U to the S to the S
.


Är det jag som har väääärldens snyggast bff eller?
Vill ba döda 'na. SJUKT SNYGG JOHANNANANAN

2259

I brist på två meter man ska jag nu fortsätta på mina tre svenska uppgifter som ska skickas in någon gång i natt. Fan vad härligt! Ah jo, fast nej. Fuck dethär. Hata sista veckorna i skolan då man får huuuuur mycket shit som helst att göra.

Bittersweet

Ska möta min man om ett tag när han jobbat klart, då ska jag tvinga med honom på en promenad och sen ska det pluggas. Lär få tvinga han till det också. Men that's how it's going 2 be! Klantar jag till mig och får typ 3(?) poäng på NP i matte får jag fan skylla mig själv sen. ElläääääH?
.
Mina brudar och jag flyttar till Umeå, bara så ni vet!
Ääääääälskar mina tjejer!

Död

Död. Seriöst. Badade idag med Johanna och Fanny.. Fryser fan fortfarande asså.
Sjukt! Menmen, det gick bra endå fan! Tur att man är viking!

0129

Anything that's worth having is worth fighting for
.
Ska till skolan snabbt i morgon och skriva ett (läs: typ hur många som helst. typ åtta sådär kanske?) prov.. Sen ska jag träffa Johanna och strosa runt med henne i stan och sen åka vidare till skärholmen, och sen hem till henne och laga mat. Lär bli wonderful!   Annars då? Jo, sjukt bra! Kär, glad, mår bra! Allt är så jäääävla bra. Love life

It's your imperfektion thats turns me on..

Morning! Har haft sjukaste sovtiderna i helgen asså. Sova lite här, leka lite där, sova lite till sen leka jätte mycket mer. Och ah, yada yada.. If you see what I mean? Sen får man inte så mycket sömn när man delar säng med Johannisen heller, men det var det fan värt!
.
Annars då? Neeeeh, inte mycket asså. Ska kolla youtuban. Sagan om de bannlysta, HUR tungt?! Hahah meeenar't!
HUR ballt också att Erik Hassle kallade mig sötnos idag?! Jag dog.. Ballt att jobba på coop!
.
Imorgon händer då följande
1. Get up!
2. Pick and choose bland alla mina kläder..
2,5. Äta frukost! 
3. Höra med frugis när det är dags att mötas och snacka bulle. Som alltid! Varje morgon
4. Skola mellan 08.35 och 11.20
5. Smita tidigare för att vara hos optikern 11.20. Tar med Frugis som sällskap..
6. Träffa älskling! Hoppas.
Beror på hur jag mår..
Kan hända att ordningen kastas om. Beror helt på magkänslan. Om jag är hungrig det vill säga.

Du vet vem du är

Du ska fan inte be oss acceptera dig som du är. Du ska inte säga åt oss vad vi ska göra och inte göra. Hade du inte velat ändra på dig för våran skull hade du inte pratat med mig för att försöka ta reda på hur det låg till och vad vi tyckte och ansåg om dig. Och du om någon kan absolut inte kalla en "vän" falsk efter allt du har gjort. Du gillade att se mig må dåligt, du ville att han skulle hålla på med mig och gå över gränser för att se att jag inte orkade mer. Du ville att jag skulle komma till dig och gråta, över någonting du var orsaken. Vad fan kallar du det? Och man går inte till en människa man senare snackar skit om, för att berätta senaste nytt om en "väns" förhållande. Så jävla lågt. Du är så jävla låg! Du sätter dig själv i situationen. Och då är det inte någon annans fel än ditt att du sitter i skiten, som du gör nu. Ta ansvar för dina handlingar så ska du se att det kanske inte alltid går utför för dig. Du ska för helvette inte snacka, när du sen inte kan stå för det. Och dina krokodil tårar kommer fan inte funka en gång till, falska fan. När du har ändrat på ditt falska jävla sätt att bete dig på, då kan du komma och öppna käften. Lilla gumman.
You ain't worth nothing to me.

5 maj

Det enda jag tänker på idag, är en grej. Eller nej, två faktiskt. Mest en sak mer än den andra. Dels en grej jag fick reda på igår, och sen en annan sak.. Men det är old history och det finns inget att göra åt det nu. Eller?
Sitter på svenska lektionen nu som håller på till 12.10 tror jag? Ska skriva lite om droger, men pallar jag? Nej.. Ska vara klart i morgon och minst vara på 4 A4, och jag har inte ens börjat.. Fattar inte hur jag alltid kan vara så seg på allting? Ska svara på massa frågor om affärskommunikation också. Som också ska vara klart i morgon. Men det ser lätt ut, så det fixar jag. Well, det blir att sitta uppe hela natten och skriva antar jag.

Förlåt för emo depp langar fuck mode, men vad gör man inte? Hihii. Bjuder på en listis så länge tills vi hörs igen. C to the iao!

Namn: Therese typ
Piercingar: Öronen och naveln
Tatueringar: Inte än, men dom planeras..
Längd: !70centimeters
Skostorlek: 37/38
Hårfärg: Blondin, h3h3. Färga om snart kanske?
Är du kär i någon: Min pojkvän
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej fan, tvärtrivs! Men en snygg, stor och vit villa utomlands bangar väl ingen på, eller..?
Tänker du på självmord: Nej, det är inget som just nu snurrar runt i mina tankar
Tycker andra att du är attraktiv: Fan vet jag
Vilket shampoo använder du: Loreal elvital, typ
Vilken parfym använder du: The body shops mumsiga, eller så baxar jag ett sprut av mamsen
Vad är du rädd för: Kärleken kanske
Gillar du att tvätta: Helo tvättmasikn?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Det är ju inte direkt "jippi, nu åker vi", utan mer "okejråååå..."
Vad har du gjort idag: Vaknade, stressade ihjäl mig, gick till skolan, träffade frugis, sitter nu på lektion och dör lite.
Var det kul: Fett kul! Helo, vad har jag gjort liksom?
Hur tidigt stiger du upp: Idag? Vaknade när frugis ringde och väckte mig 09.14, och då hade vi tydligen redan börjat.. Annars står väckarklockan på 06.02.
Gillar du att slåss: Töng på tv spel!
Vad ska du göra ikväll: Jobbar till 22.15, vad fan kan jag göra efter liksom? Sova typ..
Är du seriös:
Nej. Det skulle jag inte påstå. Det beror på. Jag kan om jag vill. Yeaaah
Vad är du allergisk mot:
Matteboken och mjölk
Var har du ont:
Ingenstans
Använder du hårspray: Klart
Kan du stå på händer:
Ja, fett lätt

4 maj

Saknar den tiden då det verkligen var du & jag gumman..
Jag älskar dig bästavän Johanna Maria Tvinne Monti

Don't you know love is stronger than Jesus?

S[he] be[lie]ve[d]

Lil Wayne


Söndag 2 maj

Härliga helg! Tacka gud över att den snart är slut endå.. I helgen har jag hunnit med att klanta till mig rejält, sabbat mina vänners valborg HAHA, varit på bio och lekt massa med min baby! Men det har varit helt okej endå. Var ute på promenad i morse med Johanna också och pratade igenom våran Göteborgs resa. Lääängtar!
Ska fixa mig och bege mig till jobbet om tjugo minuter, ciao puppies!

RSS 2.0